Over ons

Niña van Dijk is oprichtster van de Gooische Zangschool en Zangschool Amsterdam en dankt haar succes in de basis aan een super enthousiaste en kundige docent in haar kindertijd; Caroline Hoffman waar ze later samen met haar zus Djem van Dijk de groep Treble mee vormde. Met als gevolg een nummer 1 hit in 2004, spelen op honderden festivals en theaters, werken met professionele internationale producers, een tour door 38 landen in Europa, Eurovisie Songfestival in Griekenland in 2006, album opnames in LA en Hawaii en deelname aan de live shows van The Voice of Holland Team Marco in 2012.

"Het was een droom. Ik geloof erin dat zingen voor iedereen leuk is om te doen. Het belangrijkste is dat een docent het enthousiasme voor het maken van muziek weet over te dragen en je meer vertrouwen en controle kan geven over je stemgebruik. Dan blijft zingen voor de rest van je leven een fijne uitlaatklep. Plezier staat voorop."

In 2010 studeerde Niña cum laude af op het Conservatorium van Amsterdam - Pop zang. Dankzij deze opleiding kwam zij in contact met vele talentvolle muzikanten. Met veel zorg zoekt zij docenten uit die dezelfde visie delen over het maken van muziek en les geven met passie. Haar zangscholen zijn hierdoor professioneel, maar ook persoonlijk. Iedere leerling is anders en dat vraagt van docenten inlevingsvermogen en aandacht zonder veroordeling. Bij ons kun je lekker jezelf zijn en leren zingen door te proberen, te durven en te doen.
Made on
Tilda